Nytvättat hår och träningsverk.

2010-01-31 @ 17:44:18
Nu är jag hemma från träningen. Har väldig träningsverk, Clarre och Aina, ni hade rätt, Alexandra kör med en tills man tror att man kommer dö vilken sekund som helst! Nu är jag i alla fall hemma och tar det lungt,har just tvättat håret och snart ska vi göra hemgjorda pizzor!!!! mums;) Nu har jag inget mer att skriva om så jag ska sluta låta er läsa om mitt babbel...
Kisses<3

..................base23..................kanske blotta minnet snart

2010-01-28 @ 16:57:43
Hej, vet inte vad jag ska säga.. var hos tandläkaren och jag måste ha min tandställning i 2 månader till...bläää sen kom jag hem och då sa mamma att base23 vill flytta mig till typ någon ny grupp för mer min " nivå" jag vet inte vilken som är min nivå så jag fattar nada och om man går den linjen måste man träna typ 4-5 gånger i veckan! Jag vet inte hur jag ska göra för nu går jag typ inte i någon grupp längre och om jag börjar i min gamla igen finns typ inga av dom bra kvar för dom har bytt till den andra gruppen!...

Mitt lilla olycksdrabbade knä...

2010-01-27 @ 19:02:18
Idag fick jag gå tidigare från skolan för att rönka mitt knä:( Jag fasnade med det i plinten på en jumpalektion och nu vet jag inte vad som har hänt men jag har så *jäv** ont i det och det typ knakar hela tiden... uch:S
Nu har jag rönkat i alla fall och jag får reda på om jag ska opereras eller fixas på något annat sätt på fredag! Allt händer typ på fredag...provräkning i matte , för dom som inte vet var det är kan jag bara säga att det är ett jobbigt matteprov. Sen har jag rönken resultat, base23, och Hairspray musikal på kvällen;) hur ska jag orka?


Shopping

2010-01-26 @ 18:29:32
Hallojj alla läsare;) Nu sitter jag vid datorn och funderar på vad jag ska skriva till er. Jag kom just hem från en liten shoppingrunda med mammsen;) Där köpte jag träningskläder till jazzen på Intersport och nya jeans på hedliga Cheap monday.



Träningskläderna.
topp: intersport
Kortbyxor: intersport




Vad tycker ni ? Ska jag ha den här längden på håret eller ska jag låta det växa ut?

All my kisses to you<33


IKEA

2010-01-24 @ 16:20:03
Kom just hem från IKEA. Det var kul men som alltid mycket folk!
Jag lyckades hitta lite bra saker i alla fall, det blev en säng lampa, en rolig ögonmask som man stoppar i kylen och sen sätter på ögonen så man typ får en kall chock;P, 2 nya plastblommor, jag hade redan en från IKEA och en växt.






Snygga plastisar;) Dom nya är dom 2 längst bak.



Haha, jag behövde bara visa den här...visst är han söt med sina stora påsar till kinder ( han hade just hamstrat typ all mat i matskålen!


Sherlock Holmes

2010-01-23 @ 17:39:15
Nu har jag precis kommit hem från bion! Filmen var jättebra men faktist ganska läskig:S Trots det är den klart sevärd men bara om man har bra nerver hehe;) eller hur Maia.


Nya skor

2010-01-23 @ 13:25:32
Hej alla glada lördagsläsare!
Nu har jag varit och shoppat . Det blev ett par ballerinaskor...


<33
och ett par finskor till fest och konserterna med skolan...



Båda skorna från...



Som ligger i Götgatsbacken och tyvärr ska stänga:( men har jättesnygga skor så passa på att gå dit och fynda medans butiken fortfarande finns!

Snart ska jag möta Maia och gå och se Sherlock Holmes, tyvärr utan Elli för henne går det aldrig att få tag på!
puss<3

Inga inlägg

2010-01-23 @ 10:46:00
Tyvärr har jag mycket att göra så jag hinner inte med bloggandet men jag lovar att det kommer mer inlägg snart...Nu ska jag träna på webmagistern.se som är superbra träning, just nu ska jag träna på Asiens länder. Det är jobbit men det går bra, fick mvg där i går ( stolt'* ) Sen ska jag boka biljetter till bio som jag ,Maia och Elli ska titta på fast jag måste först ringa dom och bestämma vilken film, när och var hehe;)

Vad ska ni göra idag ??

Tränar på min...

2010-01-19 @ 20:01:22
Snart ska jag träna på vår familjs nya cross trainer ( stavning? ) Det är jättekul och jag brukar springa en mil på den typ varje dag;)

Jag var på bare23 igår...kul men svårt fast jag gick steg ett...(!) alla hade typ dansat balett förrut och jag har aldrig dansar det förrut hehe!!! Japp så jag fick typ panik när hon sa att vi skulle ställa oss vid stången och inta positioner??? fattade typ inget men det var i alla fall kul och jag var nästan säker på att vår lärare skulle typ säga till mig efteråt att jag skulle börja på steg noll haha helt kass var jag, aja på fredag är nästa träning så nu kan jag vila lite eller fresten inte alls för jag måste öva på att gå ner i split och spagat ,det förväntar hon oss att vi ska kunna om 2 veckor!! Hur i hela friden ska jag lyckas med det??
Ha det bra<33

Laddar inför måndag...

2010-01-17 @ 18:07:58
Japp, just nu laddar jag inför en ny vecka. Har just kommit hem från landet där det var mycket snö och ganska boring för jag hade inget att göra...
Nu ska jag ducha och göra mig fin , platta håret för det ser inte klokt ut...(!) och sen ska jag softa framför tvn.
I morgon börjar min dans på base23 , det ska bli kul:), jaha nu har jag inget mer att säga så ni får se min balettdräkt i stället.


haha det ser lite konstigt ut men det är först en balettdräkt sen ett par svarta mjukis shorts.. balettskor och tights allting från balletshoppen




Godiset jag åt i fredags... det såg så gott ut att jag var tvungen att ta ett foto! haha

Puss på er<33

Inga bilder...

2010-01-15 @ 16:48:58
Hej, tog lite bilder på mig och min älskade mic men dom blev tyvärr inte så bra:(
Idag har det inte hänt så mycket och jag är ledsen för jag kan inte gå på en rolig fest som typ hela klassen ska gå på för att jag har jazz och sång på base23 Det är klart att det oxå är roligt men lite jobbigt att man missar en rolig fest... kanske om jag skyndar mig kan jag vara med en stund men då måste jag springa med danskläder på och typ inte ducha och det är inte så trevligt...

Jaha, jag har inget mer att säga så nu ska jag ha fredags mys med pizza från pizza hat ( mmm sååå gott;) ) och mys framför tvn med chips,( hoppas inte hemkunskaps läraren ser det här hehe) och telefonen i högsta hugg... det gäller ju att man röstar så inte ens favvo åker ut från Let's dance redan första gången!
Vem vill ni ska vinna?
kram och puss från lilla mig.

På skrattigt humör...

2010-01-14 @ 16:13:11
Hej!
är på skrattigt humör och kan typ inte sluta le;) hahahaah. Det har varit en utmärkt dag förutom på tunnelbanan då några( emh..! ) försökte skämma ut mig!! Nu har jag spelat lite bombit 2 ,superkul spel som finns på y8 testa det;)

Tja da!<33

...!

2010-01-13 @ 16:20:24
Inget att berätta ,loggar in på msn nu och hoppas på kontakt haha ,Maia ;)
Ha det bra<33

Maia och jag

2010-01-12 @ 17:28:04
Hej hej, Maia är hemma hos mig och vi har just haft det väldigt roligt haha ;)) skrattat mkt flummisarna här får ni se lite flumm bilder!:))



Typ den enda seriösa bilden



haha love



gullis<33



haha jag är äntligen längre än Maia!;)




japp och här har vi girl power!!



En fortsatt bra dag önskar flummisarna hahaahhaha;)
bay bay

Min syster gästbloggar...!

2010-01-11 @ 17:53:09

Hej, det är Sofies 15-åriga storasyster här. Egentligen tycker Sofie inte om att jag läser hennes blogg, men jag gör det ändå och nu tyckte hon att det var lika bra att jag gästbloggade också :) Till skillnad från Sofie vet jag också hur man använder stor bokstav och skiljetecken :P (opps, nu är jag i onåd här...) Jag och Sofie hade just lite roligt framför webbkameran, men det är nog tur att resultatet finns här i tryggt förvar på min dator, annars vet man aldrig vilka bilder Sofie kan få för sig att publicera :) men en bild ska vi nog kunna bjussa på...




ja, det var väl allt jag hade att säga... Fortsätt läsa Sofies blogg så lovar jag att gäsblogga ännu mer när hon har blivit jättekänd! :) /Louise


Har typ jobbat ihjäl mig!!!

2010-01-11 @ 15:03:19
Så nu har min design kommit upp det är bara en prov design men den får duga för ett tag, gjorde den för länge sedan!

Hallå alla bloggisar här kommer dagens outfit

2010-01-11 @ 13:53:41
Hej nu har jag slutat skolan.Redan halv ett ,very soft! Så nu har jag tittat lite på tv och tagit det lungt men jag måste ju skriva lite till er oxå såklart.
Så vad har ni gjort idag?? Jag har inget roligt att berätta så ni får se dagens outfit istället.



Jeans :Cheap monday
Lång slimmad tunika: HM
halsband: köpt utomlands



Söta jag



Bay
and remember:
I love y<33

Kommentarer

2010-01-10 @ 12:48:12
Svar på några kommentarer( mest till issa:) )
Bra namn men jag tror tyvärr att det är upptaget och då kan man inte använda det men när jag ska hjälpa dig kan vi ju testa,tack för dina fina kommentarer, kul att du gillade bloggen!
ps: svar på den jag inte skulle lägga upp:
haha japp toppen;))

Och till er andra tack för alla fina kommentarer om mitt hår och annat ni är så gulliga!!
Nu är jag på landet och ska snart klä på mig fixa lite och gå ut och åka skidor, ska bli kul så nu måste jag sluta.
Ha det bäst<33

Sök!

2010-01-07 @ 20:00:06
Om ni känner någon som gillar musik och går i 2an 3 an eller uppåt fram till ungfär 13 som gillar musik och funderar på att byta skola, det kanske till och med är du! Sök då till af!! Adolf Fredriks musikklasser det är världens bästa musikskola. På riktigt den har hög klass och man sjunger varje dag! Från pop till kyrkmusik och du kommer inte att ångra dig, Jag sökte först till Nacka mu och då kom jag in där, men sen sökte jag till af oxå fast jag igentligen hade bestämt mig för att börja på nacka, när jag kom in på af valde jag endå af! det var det bästa valet jag har gjort i mitt liv!! i promies<33



Hur får man en klocka?

2010-01-07 @ 19:46:08
Hur får man en kl på sin blogg?? Testade men det kom inte upp på bloggen fast jag hade klistrat in den och uppdaterat. Är det någon som vet vad jag gjorde fel?

Bilder

2010-01-07 @ 17:35:07
Hej Hej! Har just kommit hem från klippningen! Det blev super kort eller kort och kort typ över axlarna i alla fall:) blev nöjd!  Här kommer bilder...



Min bur till hamster typ rekord i stor bur eller vad säger ni?? Den är större en vad den ser ut att vara på fotot.


Mitt kök där jag tillbringade mycket tid under julen


Snöstorm:P



Gud jag är jättedålig på att ta kort men det här är i alla fall en liten dal av balettdräckten jag fick i julklapp:)


Jag fick oxå en " måla själv kalender" det var faktist kul! så här blev januari



Våran finfina julgran:))



haah ser ni mig där nere på fotona visst är jag söt;)

Nu var det slut på julbilderna här kommer dagens outfit



Ny inköpta över julen:
Skorta: HM
Skärp: HM

japp och här kommer min nya frisyr bambambam( drummor:P)BA...


syns inte så tydligt men ni får se mer av den!

Nu kommer pompe min mormors hund och ska bo hos oss för dom ska någonstans.

Till alla er som brukar spela spel på rasterna:))haha först till Issa:
jag ska åka med dig i morgon för jag ska till min mormor:) nu blir du väl glad;)haha
och till er andra:
vi ses i morgon hihi och jag ska fråga( det här är till issa oxå) min faster som är med i en kör som sjunger låtar som en av dom vi ska sjunga i aulan , jag träffar henne på söndag och då kan jag ta med lite noter på sånger!! vi äger girls :))

Ha det bäst<33


Farmor och Farfar

2010-01-05 @ 19:09:37
Ja, som sagt har jag nu åkt till farmor och farfar.Jag har det jättebra här och sitter just nu med pappas dator i knät och tittar på några typ gamla klipp från 70 talet som tv1 visar,det är faktist ganska kul!
Tyvärr finns inte mina bilder på den här datorn men när jag kommer hem kan jag lägga upp dom.

Så här skrev ungefär Felli:
haha dom är ju åt fel håll!
Till Felli:
japp haha såg det jag med när jag lagt upp det på bloggen ,jag ber om förlåtelse för det :))

Ha det så bra där du är oxå Felicia och alla andra som läser på min blogg.
puss och kram mina bästa och finaste läsare<33



Datorn Vägrar

2010-01-03 @ 17:45:45
Hej alla läsare, tyvärr vägrar min dator att lägga upp bilderna på mitt besök på mitt land där jag har firat jul. Datorn verkar inte palla med riktigt så den får nog vila lite så försöker jag ladda upp dom en annan gång men så länge kan ni titta på mina gamla inlägg och håll ögonen öppna för man vet inte när bilderna kommer!
Jag kan så länge berätta att jag ska åka till Västervik den lilla gulliga staden i småland för att hälsa på min farfor och farfar dom sista dagarna på lovet, vet ej om jag kommer ha till gäng till en dator men något inlägg ska jag nog kunna fixa!
ha det bra<33


Nu funkade det äntligen, men jag hinner inte ladda upp mer nu så det får komma senare.

Datorn Vägrar

2010-01-03 @ 17:44:18
Hej alla läsare, tyvärr vägrar min dator att lägga upp bilderna på mitt besök på mitt land där jag har firat jul. Datorn verkar inte palla med riktigt så den får nog vila lite så försöker jag ladda upp dom en annan gång men så länge kan ni titta på mina gamla inlägg och håll ögonen öppna för man vet inte när bilderna kommer!
Jag kan så länge berätta att jag ska åka till Västervik den lilla gulliga staden i småland för att hälsa på min farfor och farfar dom sista dagarna på lovet, vet ej om jag kommer ha till gäng till en dator men något inlägg ska jag nog kunna fixa!
ha det bra<33


Nu funkade det äntligen, men jag hinner inte ladda upp mer nu så det får komma senare.

2010

2010-01-02 @ 11:12:31
Japp, nu är det 2010 . 00 talet är över gott nytt år! och grattis på födelsedagen Elsa för du fyller väl år idag om jag minns rätt!
Puss på er alla<33


RSS 2.0