Ska jobba...

2009-12-29 @ 09:11:49
Jag ska jobba på pappas jobb idag så jag klev upp astidigt idag. Det jag ska göra är att typ klistra på något på en sak och sen typ lägga ner saken i en kartong, problemet är att det är 300!! jobbigt men jag ska setill att jag får bra betalt hihih just nu är jag i lägenheten och pustar ut lite innan vi sak gå till hans kontor nu ska jag se vad jag ska ha på mig ikväll då vi ska bort på middag.
ha det så bra sötosar
bay

Har tagit med datorn till landet...

2009-12-27 @ 13:06:07
Hej hej...
Har tagit med datorn till landet så jag kan skriva till er läsare. Hur var er julafton min var bra men lite annorlunda! Vi brukar alltid fira hela släkten men den här gången blev det lite missförstånd och konstigheter så det slutade med att släkten var någonannanstans och min familj var själva på landet:( Men det var lite mysigt oxå. Jag ska ju börja på musikal sen så jag fick en ättesnygg balettdräkt och balettskor sen  fick jag oxå billjetter till en balettförestälning på operan! roligt:) . Massor av annat fick jag oxå som en mega stor bur till hamstern och han gjorde glädjeskutt för han blev så glad. Böcker ,och hör upp nu vi som brukar sitta och spela spel på rasterna jag fick galen panna! kul eller hur så nu typ nördar jag i det! haha
Bilder på allt kommer när jag är inne i stan! nu ska kolla bloggar och mm vet inte spela spel kanske :))
god fortsättning!!

JUL

2009-12-21 @ 13:25:39
jul jul jul jul jul jul jul!!! love y<333333

julklappar

2009-12-21 @ 13:22:54
En så länge är jag inne i stan på Götgatan 60 för dom som inte vet( jag bor där alltså). Fixar och trixar med alla julklappar ,rim ,inslagning och lackning...mycket att göra och i morgon flyttar vi ut på landet så då måste dom flesta julklapparna vara klara och jag är defenitivt inte klar! Hur går det med era julklappar??
Det här är nog sista inlägget före jul men ha det så bra så skriver jag igen när typ skolan snart ska börja 7 jan tror jag.


18 jan börjar jag på base23 då blir det nog inte så mycket ledig tid när man tränar 4 gånger i veckan musikal men jag längtar<33

Dan före dan före dan före dan före dan före doppare dan!...

2009-12-19 @ 10:18:51
eller?? var det rätt blev plötsligt lite osäker...
Min dag idag

  • sitta och slöa framför datorn
  • leta upp min laddare till kameran som mystiskt har försvunnit
  • måla naglarna
  • skriva lite onödiga sms till mina kompisar och fråga vad dom gör :X
  • ta ett mysigt bad, klä på mig och fixa håret mm.
  • åka till landet och försöka att inte glöma bort att ta med julklapparna
  • vara på landet och ha allmänt tråkigt
  • gå ut med pompe min mormors hund
  • kela med pompe :P
  • vara ledsen över att ingen kommer på julafton till min familj så det bara blir vi...sååå tråkigt
  • åka in till stan igen för att mamma och pappa typ ska på något kalas
  • vara i lägenheten med Louise och typ titta på film och äta chips
  • när kl är typ 1 på natten kommer mamma och pappa hem och då ska vi åka till landet igen...suck, fråga mig inte varför för jag har ingen aning!
  • gå och lägga mig
så där nu är min dag klar , vad ska du göra idag då??
Tack Elli och Laura för den fina julklappen har hängt den runt halsen det blev coolt haha!!
saknar er och hoppas ni får en jätte jätte jätte bra jul<33
Från mig till er alla:
En riktigt god jul!


Choklad!

2009-12-17 @ 15:08:08
Idag hade vi julmys med klassen,fika och julklappar.Alla i klassen som ville skulle ta med ett paket för 40 till 50 kr. Sen skulle man lägga den i en låda och skriva upp sitt namn, alla som hade skrivit upp sig fick sedan ett paket.Jag hade köpt typ en slags klur sak.Det är en kub och sen ska man väckla ut den och sen försöka få det till en kub igen! Carolina fick min present och verkade nöjd:) jag fick en present av Flippis;)) det var en aladinask! mums har redan moffat i mig typ halva haha tack flilippa;))!
Jag tror alla i klassen blev nöjda med sin present så det blev lyckat! i morgon har jag skolavslutning! jiiiihoo och det som är bäst är att vi får sovmorgon till 9.45 nice:) sen slutar jag redan 11, undrar vad jag ska hitta på då men det får jag väl se i morgon.
ha det bra så hörs vi någon gång förhoppningsvis innan jul men jag kommer flytta till landet på tisdag och där vet jag inte om jag har tillgång till en dator men i alla fall...
GOD JUL<3 och gott nytt år!!

Globen

2009-12-16 @ 17:10:48
Tittade lite på min blogg och jag såg att jag hade glömt tala om hur det var i globen!
fantastist,lixom en i livet upplevelse fast jag får väl hoppas att det kommer vara nästa år oxå! du kan gå in på youtube och söka på globen lucia 2009 så får du upp några klipp om du vill se lite mer kan du oxå gå in på aftonbladet och titta på när bröderna Rongedal besökte när vi repeterade! det var som sagt kul´men jag är fortfarande lite trött för att vi var där från kl 9.30 till 19.30 det var 10 tim!! superjobbigt.En i min klass sjöng solo, fatta solo i globen! så stort typ 11000 mäniskor;)) skulle aldrig våga...sen gjorde vi rosen oxå,det gick bra och jag syntes på den där stora skärmen i närbild:)))))<33 wow haha
ses!

Frippis (frippe)<33

2009-12-16 @ 16:57:10
Min söööta hamster som jag älskar och alltid kommer älska, puss på dig min lilla lurvtuss!


frippe in my heart <33 (ok det där lät lite skumt hehe)

borta

2009-12-15 @ 15:19:12
jaha idag var 5 av tjejerna borta med en kör som finns i skolan,det kändes lite tomt men dom är borta mycket så man börjar vänja sig! Shit var det snöade idag:)) superkul vi hade snöbollskrig,typ killarna mot tjejerna fast man absolut inte fick kasta snöbollar var det ingen som brydde sig;) haha bra tycker jag bara man inte kastar i ansiktet på någon!
nu måste jag göra läxor.
ses

Hemma

2009-12-14 @ 19:20:26
Nu är jag hemma och väääldigt trött! ska ta upp hamstern göra ordkunskapen som jag råkade"host host"glömma att göra i helgen hehe sen ska jag titta lite på tv och lägga mig förhoppningsvis inte alltför sent:))

hejdå<33

Maia gästbloggar!

2009-12-14 @ 14:45:58
Hej! Nu gästbloggar jag:) Vad ska jag skriva om då då? Jag tycker att ni ska gå in på en jätte bra blogg! den heter sweetcocos.blogg.se . Idag så har jag och Sofie (även kallad soffan) köpt massor med nagellack och julklappar! När hon kom hem till mig så var en av mina gerbiler väldigt stilla :( Hon var död :(:(:(:(:(:(:(:(:( Sofie trodde först att hon sov och skojade lite och sa att hon var död. Men hon sa bara sanningen. Nu ska Sofie gästblogga på min blogg. sweetcocos.blogg.se
Hejdå!!!!!!

Julbak!

2009-12-12 @ 17:20:43
bildbomb från julbaket!



först en bild från min ballkong,känner du igen dig??



sen blev det på med förrkläde(stavning??)



först gjorde jag ischoklad! mums det blev jättegott!



medans degen fick växa



sen började det stora baket



min fina deg<33 h



mysigt!



min storasysters lussekatter



medan vi väntade på att dom skulle bli klara gjorde vi lite citronkola!



klara:)) och goda



mmm , gott gott!

nu ska jag fika och titta på film<33
hej då:)

Musik<33

2009-12-12 @ 10:34:39
jag älskar musik så är det bara! det är mitt liv och det är det jag vill satsa på,alla som försöker sabba för mig får med mina karstesparkar att göra;))
punkt slut!

Erik!

2009-12-12 @ 10:31:43
Jaha då var det klart och Erik blev vinnaren 2009:( han var väl bra men Kalle är bättre! Fast det brukar faktist gå bäst för 2 an så jag får väl hoppas på honom endå;) vad ska ni göra idag?? jag ska baka lussebullar,ta det lungt och ladda för i morgon, ska också fixa lite med julklappar;) men det är hemligt!!

God Jul<33

Idol ( ! )

2009-12-11 @ 18:01:21
Hej.
Idol
Laddar inför idolkvällen!
Vem tror ni helt ärligt vinner för jag har ingen aning. Jag tycker Tove skulle ha vunnit hela shotabalotan;) men det gjorde hon tyvärr inte och dom som är kvar är inga favoriter.

Jag gillade tove för att hon är sig själv och typ gjord av stål som vågar uppträda i tv och allt när man bara är 16 år...FATTA!!! 16 ett år yngre en min storasyster.Helt sjukt :O
Men av dom som är kvar tror jag nog endå på Kalle! Erik sjunger ju bra och så men han är lite för självsäker på något sätt,typ lite " mammas pojke " som vill visa upp sig.

Idag hade vi konsert i klara kyrka och jag skulle vara lucia:OO sååå nervöst men när jag gick in och stod och förberedde mig för mitt solo jag skulle sjunga försvann faktist nervositeten fast det var helt fullt i kyrkan( ooo stolt:)) jag har varit lite förkyld så sen när mitt solo kom glömde jag att harkla mig så jag fick en tupp i halsen haha pinsamt men jag fortsatte sjunga och det gick typ någelunda bra i slutet hihi typist mig men det är bara att bortse ifrån!

På söndag har jag konsert i globen! aaa jag längtar ska bli så kul!

hejdå<33



Nytt tema

2009-12-10 @ 18:38:16
Yes! äntligen fick jag det att funka, inte det temat jag ville ha från början men i alla fall lite skillnad och inte ett av dom där vanliga! vad tycks?
Röd<33 i like it

Dagens outfit

2009-12-10 @ 16:17:41
Hej allihop, nu har jag kommit hem från skolan,och bloggar lite. Ska snart stänga av datorn och titta på Project runway! älskar det prugramet fast nu är det någon repris. Oj oj ser att det redan har börjat. Här kommer dagens outfit<33



byxor: cheapmonday
tröja: vet ej
långt halsband: från en super nice butik i Miami<3






puss och kram<33

Bilder

2009-12-09 @ 15:41:07
Här är en tråkig bildbomb jag fotade precis, fotona är inte fixade så dom ser konstiga ut men här kommer dom.












så där det var dom.

Idag upptäckte jag att jag har bloggat så mycket att det hänt en väldigt knasig sak, jag tänker eller säger ibland blogg.se efter ord! det låter helt sjukt tex. jag såg på tavlan och det stod engelska glosor då sa jag "aha vi har eng glosor.blogg.se haha helt knäppt borde kanske inte titta på så många bloggar!

ses<33

Kompis design not!

2009-12-08 @ 17:36:31
Hade gjort en design till mina kompisar Felicia,Laura,Isabella,Eleonora och Maia men sen när jag skulle lägga ut den i ett inlägg vägrade datorn!aaa hatar den aja det är ju tanken som räknas. Idag tränade vi heeela eftermiddagen i Klara Kyrka där jag ska vara lucia;) Det gick bra att träna men jag höll på att glöma bort texten jag skulle sjunga och var typ så nervös så mina knän skakade,och nu var det ändå bara träning! undrar hur det kommer gå sen!! håll tummarna för mig halv 8 på fredag:) Nu måste jag sluta skriva.
ses<33

Flumm bilder från igår.

2009-12-07 @ 16:59:37
Igår var jag och såg New Moon med Maia och Elli för vi lyckades tillslut få tag i henne! eller hon i oss;))
Filmen var bra,den levde upp till mina förväntningar så jag är nöjd<3
Idag har jag övat hela dagen i globen från 8.30 till 15.00 väldigt jobbigt men kul . Sen på eftermiddagen fick jag och tjejerna i min klass( 6a ) reda på att vi i globen skulle bilda en ros på golvet till" det är en ros uppsprungen "i jättefina klänningar!!<333 superkul och vi blev jätteglada och när vi övat på rörelserna fick vi testa det i globen,det gick bra!
Ytligare en överaskning kom när bröderna rongerdal kom in med en film man och trykte upp kamran i ansiktet på en och sa att vi skulle sjung en sång och le! super konstigt , dom sa att dom skulle filma till typ hjälte galan eller nåt som ska sändas snart på tv 4 så titta då så kanske ni ser mig;)sen blev det kaos för alla ville träffa dom och dom typ sprang runt och nuddade allas händer och folk skrek som galningar men det var faktist ganska kul<3haha

här kommer lite skumma och suddiga bilder från igår!


Den mest typ oskumma bilden jag har på sötosarna<33


haha



sen bestämde vi oss för att flumma lite på toan istället!


ehee , suddigare kan det typ inte bli;)



kramiz<33

kram till er andra oxå, ses<3


Dumma!

2009-12-06 @ 13:23:10
Elli!!!! Svara!!!!!! du måste:(((((

Vi skulle gå på bio jag, Maia och Elli o igår pratade Maia med Elli och hon sa att hon skulle komma men nu går det inte att få tag o henne ,både jag och Maia har försökt ihjäl oss och nu börjar jag nästan bli orolig:((( var är du!!! Så nu blir det bara jag och Maia men det är ju oxå bra eller hur;)
Ha det bra så ses i vi morgon ,ska försöka fota lite av kvällen!

Är på landet!

2009-12-05 @ 18:53:22
Är på landet och har det mysigt;P idag ficlk jag jättejul stämning! Vi hade julmusik på och bakade pepparkakor! dom blev jätte goda fast jag bakade ganska konstiga saker som en jätteglatt huvud som skrattar och en fet gumma jag gjorde till Rosmarin eller vad hon heter i ullared serien och gjorde hennes knallrosa cyckelbyxor med rosa glasyr haha det blev faktist ganska bra! vad har ni gjort i dag?? nu kollar jag lite bloggar och njuter av ledigtid.
Imorgon ska jag Maia och Elli se New Moon på bio kl 18.15 typ ska bli super! längtar<33
puss<3

Ny blogg! att gå in på...

2009-12-04 @ 15:33:16
Nu har min kompis Maia skaffat sig en blogg. Eller hon har börjat skriva på sin blogg som hon skaffade för lääänge sen:PP
Så gå in på den sweetcocos.blogg.se det finns som länk här på bloggen!
gå in på den så blir hon glad..:))
Vad har ni gjort i dag då?? jag har varit i skolan och haft det super...faktist och jag är inte ironisk förrutom den pinsama saken som hände när jag skulle sjunga mitt solo för musikläraren efter musiken:PP men vad som hände är hemligt!!! Nu ska jag ut på landet och ha fredags mys men hemgjord pizza ,chips och idol!!
Sen är det tillbaka till skolan men först globen rep hela måndagen!!! längtar:O
Hoppas ni får en super helg<33
och en sak till, idag fick jag veta att vår klass och min paralell klass ska spela in en skiva som jag tror kommer säljas på riktigt alltså inte bara för släkten. Om du inte fattar något om vad jag pratar om så kan jag berätta att jag går af en musikskola det är därför jag skriver så mycket om olika rep och skivor och sånt!
puss<3

Idag

2009-12-03 @ 18:30:45
Den här dan får en 3.

idag har jag
  • varit avundsjuk 3 gånger.
  • saknat någon
  • varit sur
  • varit glad
  • gjort läxan
  • spelat piano
  • lärt ut ett kort trick;))
  • tagit influensa spruta för andra gången
  • skämtat
  • gråtit
  • gjort klar work book sidorna före dom andra:P haha var bara tvungen
  • tittat på bloggar
  • ljugit
så där det är typ det jag gjort idag och nu ropar mamma att det är mat!
see you<33

till Maia: Gå in på min blogg!

2009-12-02 @ 18:42:35
Hej!
så där nu skriver jag som jag sa! gå in på min blogg.... haha ok lite korkat för om du läser det här är du ju inne men men.Idag hade världens kolaste vikarie för vår musiklärare! han har typ kommit 3 i världen på att sjung barbershop( stavning?? ) aja han var i alla fall stencool 8)) tränar iför globen som vanligt men det går bättre och bättre:P nu kan jag nästan allt utantill typ 30 låtar haha!
Världens längsta dag slutade kl halv 4 aaa såå jobbigt!


Här är några fina dikter jag hittade på nternet och som är till alla mina bästa och sötaste kompisar men också till alla som läser min blogg haha njut dom är superbra men det är INTE jag som har skrivit dom!

En vän kan bevaka
och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar,
drömmar och minnen.

Hon lyssnar och besvarar
och vågar alltid fråga.
Och när du är rädd
kan hon få dig att våga.

Hon står vid din sida
när livet är hårt.
Och hon får dig att skratta
åt det som varit svårt.

En vän bryr sig om dig
för hon har dig kär.
Och hon älskar att se dig
precis som du är.


det var en och nu kommer en till:


Livet blir berikat
av kompisar och vänner.
Att människor vill dela
sånt man gör och sånt man känner.

Så mycket man får lära,
så mycket som blir sagt…
Så mycket som kan hända
i vänskaplig kontakt.

Ja, det ger så mycket glädje
att vara fler än en.
Att man har nåt gemensamt
i nuet… då… och sen…

Att ha just dig till vän
ger skäl till tacksamhet.
För du är bra på vänskap
- det hoppas jag du vet!

det här är den finaste<33 tycker jag

Vänskap är himlens klaraste stjärna
rörd av änglarnas tryggande hand
älskad av solens alla strålar
Lycka är att ha en sådan stjärna
stjärnan som sprider änglarnas ljus
En stjärna som aldrig bleknar
En stjärna som aldrig slocknar
En stjärna som alltid är min

och en av mig men den handlar oim kärlek haha jag brukar inte skriva men nu gör jag det...

en del av mig:

När allt känns trist så tänker jag på dig,
du är en del av mig,
när den försvinner är jag inte hel
och allt känns så fel.
jag tänker på alla fina stunder
och försöker glöma bort,
men du är mitt allt,
och hur jag än försöker och vill
du finns i mitt minne
and you always will
för du mitt liv bar,
och dig är allt jag har!

den blev faktist ganska bra haha lyckades med några rim också vad tycks,
nu kommer lite vinter bilder från mitt land så kom i jul stämning!!


där borta vid träden är vattnet



det här är min mormor och morfars hus ( vi bor granne med dom)



så det här är taget från andra sidan av vårt hus och då ser man stallet lite upp i baken och häst hagarna, jag kunnde tyvärr inte hitta något på vårt hus men sak fota det i helgen!
ses<33





...

2009-12-01 @ 15:40:41
Hej och hej då. Nu ska jag göra läxor, kolla bloggar och spela sims.
puss<3333


RSS 2.0