30 April !

2010-04-30 @ 14:57:16
Heej alla valborgare:)
Idag sjöng hela skolan( inklusive mig) in våren, en tradition i Adolf Fredriks musikskola, Mycket av sången försvann för vi var utomhus men en tradition är en tradition:D och det var faktist väldigt vårigt att stå ute på skolgården utan jacka och endå typ svettas och sjunga "den ljuva vår är inne" även fast det är min hatsång!
Sen skulle hela klassen i tur och ordning sjunga för min musiklärare Helle, vi skulle sjunga två och två och jag fick sjunga med söta Maia:) Inget konstigt med det och nu ska jag få byta stämma till allt 1( jag var allt 2 förut)  vilket är en tummenupp:thumbup:
Just nu laddar jag inför ikväll, middag hos mammas och pappas kompisar men också våra för att de har lyckats att få sina 2 barn samma år som jag och syrran föddes:) Ska bli kul att träffa Beckan igen.
Så vad ska ni hitta på för kul en dag som denna?

Dagens våroutfit:



Ny klänning från Indiska
:love:


Regina Spektors

2010-04-29 @ 19:31:06

Eet- Regina Spektors<3



Det här är en cover på "The Call" som också är med Regina Spektor, jag vet inte vad tjejen som sjunger här heter men jag älskar henne, hon är jättebra och låten får mig att gråta i floder haha:)

Solig dag

2010-04-29 @ 18:50:07
Hejsan, supervarmt det blev nu på eftermiddagen! Jag började nästansvättas när jag gick uppför backen för att hämta min lille kusin Christoffer på 5 år hos sin dagmamma.
Dagen idag rullade på som den skulle, Först iskolan då jag hade hemkunskap där vi fick smaka olika prudukter och gissa vilka som var ekologiska och vilka som inte var det, rätt så kul faktist:) och den ekologiska maten var ju klart godast:D
Sen hade jag tråk ämnerna som sv, eng mm och såklart musik.
Efter skolan gick jag en snabbis till Issa (som nu mår bättre) och sedan vidare till St Eriksplan för att där möta Louise och sedan hämta den lille hypermänniskan;) Mycket lek och stoj fast det var mest Christoffer som lekte och jag och syrran som låg i soffan och hummade på rätt ställen och flaxade lite med våra låtsas vingar haha( vi skulle vara drakar..eller om det var dinosarier) I alla fall så blev snart han också ganska trött så vi slutade alla utslagna i soffan tittandes på dinosariernas tid:D ganska mysigt endå fast filmen kanske inte var den bästa man sätt haha;)
Kom just hem, var lite problem med intarnet men det funkar just nu i alla fall!

Gammal bilöd på Louise och Christoffer.
Ha en fortsatt solig dag:)

20:35 Internet är hopplöst men endå så underbart

2010-04-28 @ 20:46:15
Igång igen, så ledsen för det usla inlägget förut men det har varit något fel på internet som har krånglat till allt:( Nu har pappa fixat det i alla fall för nu sådet gäller att passa på och skriva, man vet aldrig, plötsligt funkar det inte igen! så är det alltid med internet! Men nu insåg jag i alla fall hur besoende jag är av det, jag fick typ panik när pappa inte fått igång det efter 10 min haha;)
Nog om det,jag är lite orolig för min kompis Isabella som har väldigt ont i sidan och har vait inne Akuten och allt möjligt men läkarna inte ser något på henne:( Några förslag på vad det skulle kunna vara? Någon inre blödning kanske, fast det borde de väl se på rönken?, eller så kanske det bara är en kraftig sträckning... får hoppas på det bästa:)

Tack för alla fina kommentarer om min klänning mm. ni är så fina allihopa<3 och tack för att ni besöker, min blogg har ökat med besökare jättemycket  de senaste dagarna! Fortsätt så:D
:love:

And now i'm inlove... with a dress

2010-04-27 @ 18:20:41
Jag är så glad att jag följde med Elli gullet till en affär på Gätgatan som heter "Fröken söt" Jag hade aldrig hört talas om den men Elli sa att det fanns superfina klänningar där så vi gick dit:D
OMG!! De har sååå fina klänningar där, ni borde verkligen gå dit och titta, det är en pytteliten affär i slutet av Götgatsbacken. I alla fall så provade jag och Elli ett antal klänningar och jag föll för den här!:


DEn som har gjort den här har lyckats att göra den både cool, söt, finaktig romantisk och tuff, det är svårt men det lyckades och här har jag min älsklingsklänning klar för skolavslutningen och midsommar.
Hoppas ni har haft en underbar dag med mycket sol och värme:)
:love:












Följ mig med bloglovin

2010-04-26 @ 14:58:31
Följ min blogg med bloglovin

"Jag spelar vanlig"

2010-04-26 @ 14:28:41
Jag vet inte om ni har hört talas om Olle Ljungström men det är i alla fall den här killen. Spola fram lite.


Jag vet att han är speciell och jag visste faktist inte att han var så ton döv när han sjöng live, har bara hört honom på skiva, men jag gillar honom skit mycket, kunde tyvärr inte få tag på en inspelning av sången men inse fakta, den här sången rockar:P Ni tycker säkert jag är konstig men jag älskar låten verkligen!:love: Sen om han är så bra det vet jag inte;)
PS: Han spelar bara personen som den han sjunger om, han är inte så på riktigt, jag lovar han är helt normal!

"A moment to remember"

2010-04-25 @ 19:11:02
Heej allihopa , ledsen för dålig uppdatering nu i helgen:blush: men det har varit lite privata saker som hänt inom släkten som har gjort att jag inte haft tid att blogga just nu:( Förutom att jag gått runt och varit orolig för en släktmedlem så har helgen varit toppen:D Mamma var uppe vid landsgränsen med jobbet och då passade pappa på att skämma bort oss riktigt ordentligt:) Bara min och Lollos( förlåt syster) favorit mat , chips , godis, glass och en bunt med bra filmer! Det är klart att en helg blir bra då, eller hur??
Tränade balett idag och kämpade riktigt hårt med att få foten böjd och sträckt på det rätta sättet och tillslut verkade min lärare nöjd med mig i alla fall " Nu har du fått till foten riktigt bra Sofie, men du måste in med din popo" så säger hon alltid, popo betyder tydligen rumpa på "balettspråket" haha:D



Lite suddig, men den får duga:)
Det var allt för mig idag, om ni har förslag på musik ni tycker om och skulle vilja att jag lägger upp mer av eller någon musikstil ni saknar här på bloggen är det bara att kommentera så försöker jag fixa det:)
:love:



And now im ready to dansa and sjunga

2010-04-23 @ 16:21:35


baslinne: HM

Svart tröja: ingen aning

Mjukisbyxor: Adidas

Emelie och Isa från talang sjunger the climb...

2010-04-23 @ 15:06:49


Haha, min kompis Emelie till vänster som jag bl åker till Miami med:) Lite knäppa är de men hon sjunger faktist bra! båda från AF såklart för AF äger fett haha;)

snart ska jag till base och sjunga lite för Anna Eiding;) sen har jag locking och sen får jag skynda mig hem, kasta mig i bilen och fort ut till landet.

Vad ska ni göra i helgen?
Ha det bäst :love:

Portugisisk Vattenhund...<3

2010-04-22 @ 17:35:40
Vår familj har funderat på en hund men mammsen är ju allergisk så det har varit svårt att hitta en som möjligtvis går. Nu har vi hittat Portugisisk vattenhund:) De är såå söta, det finns några valpar i Trosa tror jag ,och de är 2 veckor. Jag dör, tänk om jag får en sån! Fast en så länge är det mest en dröm vi har , måste fixa massor innan det blir av i så fall och så måste vi ju besöka de små gulliga valparna i Trosa eller hos en annan kennel innan vi får hem en till oss:D Hoppas mamma inte blir allergisk mot de!



Tyvärr gick det inte att få någon bild på valparna från Trosa men de var ur gullig små svarta knorvar<3 är förälskad! Om ni vill se de så gå in på en hemsida som heter sunnantorp.se sen klickar du på portugisisk vattenhund och sedan se bilder på nyfödda:)
Måste bara ha en punkt slut.











Sweeney Todd

2010-04-21 @ 17:07:46
Här kommer en låt från den läskiga musikalen Sweeney Todd:S Den här låten heter My friends och han sjunger om sina knivar hehe:) Jag har börjat lyssna på den för att vi sjunger just den här låten i skolan. Vänta till slutet eller ta fram lite på vidion för slutet är bäst:D Om du gillar det så finns det jättemånga andra låtar på youtube och jag rekomenderar också filmen, läskig men bra!


Match på Söderstadion i går.

2010-04-21 @ 16:54:47
Sovmorgon till 10.05 i morgon! Så jäkla nice;)
Igår var det någon någon himla match på söder stadion och det var skit läskigt för de kom, som det alltid brukar vara en hög av jättepackade och jobbiga människor i en lång "parad" ner för götgatan och sedan vidare till söderstadion som skulle titta på matchen men den här gången var det värre en vanligt. Det var massa poliser där och det var helt avspärrat, sen började de kasta massor av rökbomber som lät jättehögt och kasta upp blå lysande saker som också sprängdes i luften samtidigt som de skrek HAMMARBY!!! Och det som var värst var att Louise just gått till pianot och fasnade i allt det där så vi var jätteoroliga:S men hon kom hem oskadd som tur var!
Tog en bild från balkongen när dom hade passerat .





Blogg.se förstör bilden men men, om du tittar noga så kan du se rök bomberna lite längre bort i bilden. En sprängde upp på vårt fönster! och var nära att träffa mig.


20 April 2010

2010-04-20 @ 17:40:49
Jag har fått en kommentar som frågar om jag verkligen är 13 och jag ska inte ljuga för er så nej det är jag inte. Men jag tycker att jag kan räknas som det för att jag så snart fyller år( i juni ) Och 12 känns så litet hehe:)

Ni kanske har märkt att jag har ändrat min design, profil och lite annat för jag kännde att bloggen behövde en liten renovering;) gillar ni den?
Jag har haft lite ångest över att jag nästan aldrig skriver om musik fast det här faktist är en blogg för er som gillar just det. Så i samtidigt som jag nu har gjort om bloggen lite tänkte jag ändra på det med:) Nu är musik huvudkategorin här på bloggen, som jag hoppas snart kommer fyllas:) och jag ska börja lägga upp lite olika typer av musik som kanske inspererar er till att lyssna på lite annat en det ni brukar och hitta nya artister som ni tycker om.
Såklart kommer jag fortsätta att skriva om det som händer i skolan och hemma också.
Nu hoppas jag alla blir nöjda.

Här kommer en låt från Nora Jones som jag har lyssnat på enda sen jag var jätteliten. När jag lyssnar på den här sången känns det som jag är 3 år igen:)



Melody Gadot

2010-04-19 @ 17:09:31



Gud vad jag önskar att jag hade en röst som hennes, hon sjunger så bra och har en sån speciell röst. Älskar henne:love:

<3

2010-04-19 @ 16:37:09

Har ni köpt något plagg från The garden collection? Jag köpte på internet och det var väl tur det nu när det är slut i alla butiker! Tex. klänningen jag hade på mig på Maias fest var från the garden collection:)


Den här hade jag fast i puder.





Sweet Sunday

2010-04-18 @ 17:59:50
Chattar med Fabbelito friend, haha skrattar år hans tråkiga skämt:)
Idag, var först ute på stan och åt jättegod glass, sen skyndade jag ihjäl mig hem till lägenheten igen, bytte om och sprang iväg till baletten på Base. Kom just hem och här sitter jag nu:) kanske inte så mycket händelser på en dag men jag är endå helt slut:tired:
Det får bli allt från mig idag.


Foto - jag





Love you forever!

2010-04-17 @ 17:17:31
Tack Maia för en suuuuuuper fest!
Jag tror alla uppskattade den äver fast den kanske spårade ut någonstans på mitten hehe;)

Festen i bilder:






haha



Lille gullisen med stoora globögon haha;)



Fabelito;)
och nej jag är inte ihop eller på g eller något med honom för dom som tror det.


Alex väldigt sminkad och med lockat hår:)


Elli och Elsa var ialla fall på bra fest humör;)



Alla dansade loss på muren och det var väl efter det när grannarna kom och sa att vi störde som vi tyckte att det kanske hade spårat ut lite hehe:)

Sen gick alla och jag och mina sötisar var kvar med födelsebarnet och sov över:) Det var jättemysigt även fast det kanske inte blev så mycker sömn;)

Dagen efter:


Trött Isabella supermodel:)



Och lille söta Elli:)


Ni är såå söta, seriöst jag är så glad att jag är kompis med er för ni är världens bästa!<33



:love: Inget kan slå oss<3

Puss forever and ever!











14 April -10

2010-04-15 @ 17:44:17
Förlåt om ni tycker att mina rubriker är tråkiga:blush: Vad tycker ni om dom igentligen är det tråkigt med datum eller är det ett bra sätt att veta vilken dag jag skriver om?

Torsdag idag för dom som inte vet det:) Dagen började väl lite så där , med försovningar och annat men under dagens gång rättade allt till sig och blev en helt ok vardags dag;)
Är inte blogg sugen just nu, ni får kommentera lite bättre hör ni, annars är det så tråkigt:(
Imorgon blir det party party;) , hos nu mera tonåringen Maia Johansson som ni kanske har hört talas om här på bloggen som en nära vän till mig:) Hon firar som sagt att hon har blivit en jobbig tonåring med en fest för min klass och det ska bli super:love:

Haha, snabb design;) kanske märks, gillar min fina smilie bakom "jag" haha ,fabbe blev lite missbildat men Elli blev faktist helt ok!? eller vad tycker ni? Det är faktist jättesvårt!

vii seees;)

:love:

13 April-10

2010-04-13 @ 18:42:08
Mammsen och Pappsen är på teater med mormor och morfar och här sitter jag och Louise på Götgatan och passar lille gullegrisen Pompe , min mormor och morfars hund:) En riktig liten lurvig sak är det fast just nu är han inte på så bra humör, gnäller ständigt och lägger huvudet i mitt knä för tröst;)

Idag kan man säga att jag skolkade från skolan för första gången typ ...okejj kanske inte skolkade men det var det att det skulle vara en "kickof " av majblommorna idag och jag och ett gäng till majblommeförsäljare skulle till Sergelstorg för att vara med på den kl halv ett , vi sa till vår fröken och vi fick gå men när vi kom till sergeltorget var det ingen där :O Och jag var sälj sugen så jag orkade inte så och vänta . Vi började sälja och sedan glömde vi bort att vi skulle till skolan hehe;) och när kl var kvart i 2 kom jag på att jag skulle rönka mitt knä, stressade iväg till Astrid Lindgrens , rönkade mig och kom hem utmattad efter dagenshändelser. För dom som vill veta hur det gick på magnetrönkningen så gick det bra men maskinen man låg i lät skit myckert så man behövde ha hörselskydd och så behövde man ligga där i ett typ rör i 35 min utan att röra sig! Svårt men läkarna verkade vara nöjda med mig i alla fall:)



haha, snyggingarna;) Taget hos Maia av Fabian .
:love:


12 April-10 Lite men endå inte misslyckad dag...

2010-04-12 @ 18:10:58
Majblommesäljandet gick åt skogen när jag , Maia , Elli, Felli och Issa upprymda kom till 1:an och fick reda på att man inte fick börja sälja förren i morgon!

Vi började då gå på Drottninggatan , besvikna som vi var och strosa runt lite i olika affärer. Vilket Jag och Maia tog seriöst men vissa andra inte haha;) De skulle absolut prova alla högklackade skor i hela butiken innan vi fick gå ut!
Ni är gulliga ni! puss på er<3

Sen letade vi upp en macdo och vissa som börjar på I och slutar på sabella åt ... ja man kan säga att hon inte åt lite;)

Sen kom jag hem en snabb tur , men sen var det dags igen. Den här gången skulle jag till tandläkaren:O Trodde jag skulle bli av med min tandställning en gång för alla( natt tandställning) men så blev det förstås inte. Får vänta till typ någon gång i Juni innan jag blir av med den lilla blåa djävuls saken som jag bara hatar och som gör att jag inte kan andas!

Tyvärr, fast det är typ ingen som vill se dom endå så blir det inga bilder från Tallin för det har hänt något så dom har försvunnigt:blush:



Nytt hår band med rosett från HM

I morgon ska jag rönka mitt knä igen för det gör fortfarande ont, och då måste jag ligga i en såndär läskig tub instängd i typ en halvtimme. Önska mig lycka till!
:love:









11 April- 10

2010-04-11 @ 18:40:19

Söndag idag:(Men just den här Söndagen är inte fullt lika deprimerande för jag har nämligen studiedag imorgon och ska sticka iväg med några kompisar och sälja årets första majblommor:) Av pengarna
90% till behövande barn i Sverige och 10 % till...mig:) 
Vad tycker ni om att pengarna går till barn i Sverige?Jag menar jag vet att det finns barn här som inte har det lika bra som en själv men alla Svenskar är ju lite bortskämda i jämförelse med ex. Afriks barn som får jobba på soptippen varje dag för att överleva...lite skillnad från svenska barn tycker jag.
Men nú ska jag inte göra så att ni inte vill köpa majblommor! De finns ju faktist ganska många andra insamlingar som går just till barn i länder som Afrika.

Om igår så vill jag bara meddela att jag hade en allmänt " dålig självförtroende" dag och var lite nere när jag skrev inlägget om att kanska lägga ner bloggen. Jag älskar att blogga och visst jag har inte så många besökare men det får jag väl ta, efter en skogsproenad och lite tänk insåg jag det så en så länge ska jag fortsätta kämpa haha:D
Tack för fina kommentarer :love:

Skriver på mammas dator idag så tyvärr , inga bilder idag heller:blush:


Snabba tag 10 April-10

2010-04-10 @ 16:40:04
Heej:)
Snabbt inlägg, jag vet att min blogg är väldigt tråkig just nu,inga bilder för jag har inte till gång till dom här på landet och allmänt ganska tråkiga saker att läsa om men det kommer...tror jag . Fortsätt besöka min blogg i alla fall:)
Jag vet inte längre riktigt om jag ska blogga för det känns som att man måste anstränga sig till  100%  om man överhuvud taget vill ha några besökare och det känns ganska meningslöst för jag kan inte göra det och jag ingen lust att skriva för typ 2 besökare:(
Eller vad tycker ni?
Lovar att inte ge upp bloggandet en! men jag menar är det ens någon som gillar min blogg??

Puss och kram från er Soppie:love:

Tallin

2010-04-08 @ 12:12:44
Kom just tillbaka från festligheterna.

Är sååååååå trött så jag kommer typ somna innan jag har skrivit klart det här inlägget.
Jag har tagit massor av bilder men jag får ta och läga ut dom en annan gång för jag orkar inte just nu. Jag kan bara säga att det var en jätterolig upplevelse att vara i Tallin och åka den bigga båten, bada ,shoppa, dricka drinkar mm så jag kan ta att man är lite trött efter det:)

Hur är det med er?
mår ni bra?

:love:

6 April -10

2010-04-06 @ 10:58:23
Snart bär det av!

Håller på att fixa det sista inför resan till Tallin:

  • Borsta håret
  • Borsta tänderna ( som jag glömde att göra i går kväll :blush: )
  • Packa det sista så som jeans, något snyggt till ikväll mm
  • Packa neccesären, min nya som jag fick i påskpresent


Tillsammans med balsam, oliv fuktcream, sminkbortagningsservetter och lipbalsam:love:

  • sen ska jag och syrran möta mammsen på stan och äta lunch
  • hem igen
  • hämta grejor
  • åka någon buss eller nåt till hamnen
  • gå på färjan
Och sen bär det av till Tallin!

Påsken - 2010 Bilder

2010-04-05 @ 19:02:31
Påsken har varit superhärlig för mig:)
Här får du se av en liten del av vad jag var med om;)

Påsken 2010:



En bra deckare och lite...eller mycker godis är alltid uppskattande:)



Söndagen den 4 April , hade Sofie lite roooligt framför spegeln haha;)



Syrran ville absolut med stort A inte vara med på bild!



Men hon bakade i alla fall den här god goda morotskakan;)



Söta pappsen:love:


Mormors hund Pompe är defenitivt en Crazy Dog! love you<3



Kusin Christoffer med hans " dinosarie ägg" som han fick av oss i tryggt förvar;) gullig som han är.



Lyckades få till blombilderna riktigt bra:)





På självaste påskafton ska det såklart vara fint dukat:)


... hade lust att fota en fjäder ;)



Lite mer blommor.



vårsol :love:




Blåsippeknoppar!



Mitt favorit ställe på landet är igång igen:)

Det var allt för idag, jag har sparat några bilder så lite roligt blir kvar;)

Ha ett fortsatt bra lov , kanke det blir något snabbt inlägg innan det bär av till Tallin men annars blir det nog inget förren på Torsdag.

Puss:love:

PS: vad tycker ni om min skojjiga design haha ;) visst är jag snygg.












Design på skojj

2010-04-05 @ 14:13:11
Designen just nu är bra på skojj så ni vet :) Ville testa något nytt men har bara den där bilden på den här datorn;)

5 April - 10 Mammas canon

2010-04-05 @ 09:36:27
Vaknade väldigt deprimerad. Det snöar igen! jag som just hade hittat dom första blåsipporna och all snö på landet hade smält bort så ska den där jäkla snön börja falla igen:(
I alla fall. Igår hade jag det lite tråkigt och fick låna mammas systemkamera:) . Jag gick ut oh tog några superbra bilder! Men tyvärr är det en omodern så det går inte att ladda upp till datorn. Jag tycker det är jättekul att fota, särskint på naturen och jag funderar på om jag kanske ska spara till en kamera och köpa en när jag åker till USA nästa gång , för det är billigare där:)

Idag bär det av hemmåt till götis igen ( det där lät som att jag skulle till göteborg men jag menar götgatan XD) Mamma och pappa börjar jobba på tisdag men på tisdag eftermiddag ska hela familjen åka lyxkryssing till Tallin, ni kanske har sätt reklamen för båten på tv :) Superskönt att få komma iväg lite även om det bara är 3 dagar. *Längtar**

Ha det skönt och njut av snön... ;)
:love:

4 April - 10

2010-04-04 @ 10:56:45
Godmorning:)
Sitter här och är lite lätt illamående. Igår hade jag jättekul med min söte kusin 5 år och , mormor och morfar min moster och hennes man och min familj;) Då kanske ni förstår att det blev ett och annat påsk ägg ! Lite panik har jag över allt godis som ska ätas så det blev min frukost idag;) haha inte konstigt att jag mår lite lilla!

Fotade mycket igår så det kommer på måndag eftermiddag, gå in då om du vill se en stoor bildbomb haha;)

Nää , nu måste nog nog äta lite till godis:)

Ha det bra och försök att inte kräkas!
:love:

Lång fredag

2010-04-02 @ 14:01:25
Glad påsk på er :D...eller just nu kanske det är ledsen påsk men men.
Idag har jag varit ute och fotat vårbilder och jag är oerhört stålt över resultatet ;) Jag kan inte ladda upp bilderna från den bärbara men de kommer när vi är hemma i stan igen.
Nu ska ja snart titta på legally blond 2 som är en jätterolig komedi på tv 4 som börjar nu kl 14.45 . Sen blir det till att fixa lite inför morgondagen:)

Ha det så bra sötosar :love:

Ps: Min kompis Fabbe säger att han vill ha mer foton på elchocken( min hamster;) ) och det kommer men som sagt inte nu för det går inte att ladda upp här ute.

Dagens

2010-04-01 @ 16:18:21
Heej:) Äntligen lov! Så skönt eller hur? Nu ska jag snart packa för att vara på landet till lovet är slut och på lördag kommer släkten till och och jag antar att det blir ett vanligt men roligt påsklov!
Så vad ska ni göra på lovet?
Fortsätt skriva bra/dåliga sakaker om min blog så ska jag snart börja följa era synpunkter:)

Här kommer dagens outfit för enligt min kompis Fabian ska jag lägga ut min outfit för att då tror folk att jag är ett stort ego;) haha så varsågoda:



Lite H&M tema idag;) Allt från H&M!
Tyvärr syns inte mina blå leggings:(
Ha en riktigt glad påsk!:love:





RSS 2.0