Dagens outfit - Onsdag

2010-03-31 @ 17:43:28
Heej :)

Idag hade jag sv hela dagen! Det var väääldigt tråkigt eftersom typ hela klassen hade förväntat oss att "schemafri "dag som vi skulle ha idag faktist skulle betyda "schemafri" dag Men tydligen inte:(
Jag vaknade i alla fall med ett väldigt bra humör, vem får inte det av att sova till 7.30 :D Så jag klädde mig i vår kläder och tog mina converse min nya vår jacka som båda (tror jag) finns på bild under kategorin "mode" och kände mig allmänt vårig:)
Här är dages outfit som tyvärr inte blev en sån bra bild hehe...



Tröja: arv från min syrra;)

Ibland är det bra att ha en syrra med bra smak för när hon rensar sin garderob är det alltid minst 10 plagg jag får och som brukar passa mig i smaken perfekt:)


Nu har jag en fråga till er:


Varför tittar ni på min blogg,  vad gillar ni med den och vad ska jag skriva mer om/ändra? Det är viktigt för mig om ni svarar  för då vet jag hur ni tycker och vad jag ska göra för att ni ska gilla min blogg mer:)
Kommentera,
tack :love:

Puss och Kram// Soppie







Smilisar test

2010-03-30 @ 18:37:31
:) :( :P Det verkar funka tack vare designadinblogg.se så tack<3 Nu har jag äntligen lite fina smilisar, vad tycks??
Puss och kram :love:

Here comes the sun =)

2010-03-30 @ 15:53:48
Heej alla solstrålar=D Sitter här med öppen fönster och känner en sval vind i nacken, super skönt. Jag tittade just på temraturen , 8,8 c och solen skiner här i Stockholm=)
Jag och Maia hade det jättebra igår, en riktig tjejkväll;) Det kanske inte blev så mycket sömn men men sånt får man ta, och i morgon har jag sovmorgon till 9.00! Alla älskar<3





Lite ego, haha XD

Njut av solen nu allihop och sitt inte som jag och söla framför datorn=)

Today

2010-03-29 @ 18:32:45
Heej=)
Idag är söta Maia här hos mig och ska sova över som jag nämnde i det förra inlägget=) Vi har just spelat ett roligt spel där man måste göra jobbiga utmaningan så nu sitter Maia och mår illa efter sin tandkrämsätning och jag blöt och kall efter min isbit under tröjjan;)
Vad vi ska göra nu är det ingen som vet men eftersom Maia har med sin systemkamera så blir det nog ett och annat foto innan läggdags.

puss och kram ( och sov gott ) hälsar vi

Söndag

2010-03-28 @ 16:44:39
Tråkig rubrik men hade ingen annan på lager just nu:O
Jag har inte kunnat skriva för jag var på landet=( och som dom flesta kanske vet så är det typ stenåldrigt där och det finns därför ingen möjlighet till dator!
Kom just hem från dansen, var lite snuvig så jag tittade på och nu har jag missat jättemycket=/
Vet ni...? bli inte sura på mig nu men jag missade faktist Earth Hour! skäms på mig... nu måste jag nog ta igen det med min egna lilla timme en annan gång.

Imorgon är det bra att satsta allt på sista veckan , eller hur!? sen blir det lov och man kan vila ut tills det blir nya tag.
Maia kommer och sussar;) hos mig i morgon för hennes föreldrar var borta någonstans men annars händer det nog inte så mycket i veckan.
Några viktiga händelser för er?


Fotograf - jag
Ett år sedan kör resan i Ungern! Tiden går för snabbt=(



I'm not ready to make nice

2010-03-26 @ 15:46:34
Heej alla solstrålar=)
Fredag= alla älskar<3 Idag kom min lärare Emma från fyran och hälsade på, det blev total kalabalik för att alla tycker så mycket om henne. Hon hade med sig sin gulliga bebis Hugo och det var roligt att träffa henne igen. Nog om det=)
Som jag skrev innan så är det fredag idag vilket betyder fredags mys!! love<3




Sommaren 09
När jag ser den här längtar jag bara mera!





Dagens outfit - torsdag

2010-03-25 @ 15:58:33
Heej, Torsdag var det idag och min klasskompis från fyran hälsade på. Hon flyttade till Japan, Tokyo efter fyran och alla har saknat henne jättemycket<3 Super kul att se henne igen och jag hoppas att hon tyckte det samma om oss=)Just nu sitter jag och försöker övertala mig själv att göra läxan( någon tråkig sv läxa där man behöver skriva en töntig berättelse om typ någon sköldpadda) men har inga ideer och får mer och mer panik!

Dagens outfit





Svart tröja : Zara
Sjal: Indiska
Ljusa jeansleggings:( syns inte så bra på bilden ) Bikbok





teater

2010-03-24 @ 18:05:07
Heej, ska snart iväg på teatern, sent och jobigt! sluter inte förren halv nio. Det får bli allt för idag=(
puss<3

Bilder från vintern 09/10

2010-03-22 @ 14:12:59
Halojj;) Vaknade glad, min förkylning har blivit bättre som tur är. Dagen flöt på och skolan slutade som den alltid gör på måndagar redan halv ett. Lite trist har det varit här hemma. Louise kommer inte förren om ci 2 tim och vad ska man göra när man redan har tittat på tv en tim?? nej, jag kunde inte komma på någonting så det fick bli datorn som vanligt.
Jag och familjen var på landet i Lördags, där var det underbart vackert och en superfin dag, vi lyckades ju komma dit när solen sken och allt=)





Älskar den här bilden<3



Kanske sista bilderna av vintern 09/10!?






Dumma mig

2010-03-21 @ 10:48:58
Host host host ,och nu va
r man sjuk igen=( snuvig och hostig är jag. Det händer såklart alltid mig när det ska hända något viktigt! Jag ska nog vara ledig från skolan i morgon och hoppas att det går över till på tisdag.
har inget mer att säga. Idag kan jag inte vila ialla fall, full kör hela dagen. Ska snart iväg till dansen, min danslärare säger att man inte får vara sjuk nu för vi har ont om tid innan musikalen så det blir bara att gå dit.
puss<3

Lördag

2010-03-20 @ 10:57:00
Lördag! Alla diggar;)

Gårdagen var jättekul, jag tipsar verkligen att ni ska gå och se" singing in the rain " Alla var så fantastiskt duktiga på att dansa men också på att sjunga.
Idag blir det slappa, kanske en tur ut på landet för solen skiner ju idag=) Jag måste ( fast jag vill ej! ) öva på dansen jag ska dansa i "the wiz". Det borde vara kul men jag så trött på det så jag orkar inte!





Låten " slide some oil to me" som jag måste öva dansen till idag som en toking!;) den sitter inte alls.

Singing in the rain

2010-03-19 @ 16:20:50
Heej
Om 20 min ska jag iväg på musikalträning men bara sången för sen ska jag gå på singing in the rain=) Jag får aldrig nog av musikaler haha;) Det är min julklapp från min faster och hennes man så jag och syrran ska gå med dom.

 
Jag och mina kompisar kom med på strandhem!( kollogård) eller ialla fall jag och Maia det ska bli jättekul, mycket  bad och sol hoppas vi på när vi ska åka i Augusti 10 dagar;)
längtar*

Lägg märke till ikonen

2010-03-18 @ 19:18:58
Nu tänkte jag börja om på nytt med bloglovin som jag inte orkat med förrut=)

Så lägg märke till min ikon längre ner på sidan och börja följa min blogg! om du inte har bloglovin så bli medlem!
Tack=)

Idag var det övning inför soaren och alla var superduktiga! Lite nervis inför Tisdag men det ska nog gå bra=)
Nu ska jag ladda ner plåtgubbenssång till " The Wis "en musikal som har samma story som Trolkaren från oz. Vi ska göra den på base 23 och min dansgrupp ska dansa tiill den låten. Dels är den rolig och bra men jag behöver också öva på dansen som inte är världens lättaste=P


Bahamas - 08 = underbart.
Vill dit igen det var så fantastiskt vackert där<33

Rappa på

2010-03-17 @ 19:45:00
Ett snabbt inlägg , innan det blir övning på prov inför i morgon på sydamerika:S hoppas det går bra=)

Heej,
Idag var Maia sjuk IGEN jag måste säga att hon är lita av en klening;) nää skojja men krya på dig. Det endå som är jobbigt är att vi har rep inför soaren med klassen imorgon( typ allt händer imorgon) och hon och jag sjunger allt 2 ( en stämma ) så nu får jag sjunga helt själv, buhuuu=( Idag snöade det igen och allt var allmänt deppigt. När jag kom hem behövde jag därför en liten ensam stund för mig själv. så jag tog alla kuddar jag hittade , släckte alla lampor( i mitt rum) och tände lite rökelse som jag fick från söta Isabella som just kom hem från Thailand=) Det var jättebra med en stund för mig själv och nu känner jag att mina tankar har klarnat.

puss och kram från lilla mig<3

Övning idag

2010-03-16 @ 16:53:05
Heej=)
Idag var mina Kära kompisar hemma hos mig så det blev fullt hus=) Vilket var kul. Vi övade på sågen ( Say a little prayer) som vi ska sjunga på soaren vi ska ha med klassen. Vi börjar få ihop det nu men alla var väldigt tramsiga och på flumm humör så det blev inte mycket gjort untan vi gick in på youtube och tittade på den här istället



Mycket skratt där haha=)

Nu ska jag titta in mina söta fiskar på facebook.
blub blub på er;)

Snart tid för vårskorna att komma på

2010-03-15 @ 13:59:36
Idag kändes det verkligen som vår när man kunde sitta utomhus lutad mot skolbyggnaden utan jacka, med solen gassande på en och inte frysa alls=)
Det var till och med så vårigt att jag var tvungen att köpa min favvo glass Magnum mystica på vägen hem. När jag nu kom hem efter en kort dag till bara halv ett i skolan kände jag mig sugen på att testa mina hallonröda All Star vårskor som jag köpte på höstlovet i Miami då dom var lite stora. Men nu passar dom perfect och jag blev otroligt sugen på att få ha dom istället för jobbiga stövlar. Om det fortsätter i den här takten kan dom nog endå komma på om några dagar=)

lite suddig bild, det gick inte att få den skarp för mina händer skakade hela tiden;)



längtar*



Köpte ny mascara i lördags, resultatet syns inte så tydligt på bilden but i like it=) Den är bra om man är känslig för smink som jag är, jag blir typ helt röd i ögonen=(går lätt att ta bort också.


Melodifestivalyra

2010-03-13 @ 16:21:47
Jag diggar lördagar=)

Idag känns det som att det är värsta melodifestivalyran... folk laddar verkligen upp för kvällensfinal vilket jag tycker är kul men det blir kanske lite överdrivet. Jag lyssnade just på ett långt program på radion om alla finalister och dom blev intervjuade , det var någon jury också som tippade vilka som skulle vinna och alla var väl eniga om att Anna Bergendhal skulle det vilket är min favorit så jag blev bara glad=)

Så vad tycker ni om denna uppladning? kul eller bara jobbigt och överdrivet?


Fredag

2010-03-12 @ 15:16:19
Nu var det fredag igen=) Så skönt att veckan är slut , jag kan snart pusta ut men först ska jag på dans/ sång träningen som slutar runt 7 i think och sen ska familjen äta på resturang vilket ska bli kul men betyder att jag missar Let's Dance=(



Ny vårsjal från Indiska

Har ni några bra klädestips inför våren så tar jag gärna imot det=)

Ha en toppan helg så ses vi mina bästa läsare<33

Fegt

2010-03-11 @ 16:48:20
Jag vet att alla typ skriver det här på sina bloggar men jag tycker att det är så grymt fegt att skriva en kommentar som är nertryckande och stötande mot personer och sen inte ens våga skriva sitt namn, jag får sådana kommentarer troligtvis från samma person och nu går det över gränsen! Finns det någon hemsida där men kan kolla upp Ip nummer? Om du vet en sådan så skicka gärna en kommentar:)

Så, över till det roliga=)

Idag var söta Maia tillbaka från att ha varit magsjuk:( uchh , det går typ någon magsjuka just nu! jag vill inte bli sjuk.

Annars har det inte hänt så mycket mer vad jag kan komma på så nu ska jag inte tråka er mer med mitt snack=)



Jag typ nördar glee haha :)

today

2010-03-10 @ 17:09:25
Hej, today var det Onsdag som kanske dom flesta vet;) Den här onsdagen sög ganska mycket . Vi skulle ha träslöjd men med min otur blev det ju såklart inte så , vi skulle ha en vikarie för att vår lärare typ var sjuk och då skulle en annan lärare fixa vikarie men den läraren var såklart också sjuk så vi fick håltimme istället vilket var typ den första och endå gången jag inte blivit glad över det ! Det ända som var kul var att Theos kusin från Etiopien kom till vår skola och hon var super gullig<33 haha sen när jag och Theo var påväg hem från skolan hade vi lärt henne att säga att något/ någon äger så då höll hon på och säga " Maria äger hon är såå söt, Aina äger, Sofie äger, Elsa äger"( klasskompisar + jag ) och sjunga en liten sång:) Det var jättesött =)
Idag blev jag också offret för Alexandras(klasskompis) sminkning för hon hade någon sminkväska med sig ;) Det blev väl ehumm... lite överdrivet men roligt värre=)
Ingen bild idag tyvärr


Ha en bra fortsatt dag , puss<3


Melodifestival favoriter

2010-03-07 @ 19:38:13
Heejj alla happy läsare:)

Idag tittade jag på alla finalbidrag i melodifestivalen. men egentligen är det ingen som jag tycker är så bra , Paoline med " sucker for love " var min favvo och den åkete ju i andra chansen:(
Men här är dom bidragen jag kan tänka mig att vi kan skicka till Oslo.




Anna med " this is my life "




Erik med " manboy "



Timoteij med " Kom "


Det var dom<33

Ha en fortsatt bra dag:)

(Lite) sol i snökaoset!

2010-03-05 @ 13:42:36

Idag har jag varit ute och njutit av solen som varade ett litet tag i alla fall, men när jag tittar ut nu är det molnigt igen:(

jag vill inte HA mer snö nu!  Det här är ju typ gränsen för vad en människa som jag klarar av! Hur mycket snö kan det finnas, jag menar vi ser inte ut genom fönstret för att snön täcker enda upp! Och mitt i allt det här så vet jag att det finns folk som har det varm och skönt året om. Det vill väl alla ha eller hur??

Förlåt för mitt lilla utbrott men allvarligt talat! vem orkar med det här igentligen!?
Nu ska jag äta lunch och *hoppas , hoppas på att solen bryter igenom molnen*

puss på er alla<3


Alice i underlandet

2010-03-04 @ 16:14:55

Hej, jag mår bra och det hoppas jag ni gör också!:) I går var jag, pappa och Louise och såg premiären av Alice i underlandet i 3D. Det blev lite struligt för det blev något fel på filmen och vi fick vänta jättelänge men efter typ tre kvart över tiden började den i alla fall och den var bra men inte helt fantastisk. Klart värd att se endå:)
Jag är ute på landet så jag kan inte blogga så mycket men ett inlägg kanske jag ska kunna få till innan jag kommer hem på söndag,
lots of love <33


Skidor

2010-03-02 @ 09:11:06
Ja, idag ska ju jag åka skidor med Maia och Elli:) jag ska möta Gulleplutten Elli vid medis kl 09.50 sen ska vi möta Maia vid gullmarsplan och sen bär det av till backen;)

Så nu måste jag göra mig i ordning.

Du verkar har det bra Isabella( rätt stavning eller hur;) ) Så avundsjuk på dig! Hoppas alla andra som är utomlands just nu också har det bra och HOPPAS att Clarre som är i Chile mår ok trots jordbävningen!!!

puss<3


sportlov dag 3

2010-03-01 @ 12:48:39
Hejsan:)

Har just tittat på Grease med min kära syster<3
Vi konstaterade väl att tekniken har gått ett steg framåt men Grease är endå Grease;)

Idag, 3 dagen på sportlovet ska jag först ta det lungt och snart ska jag och syrran ( mamma och pappa jobbar ) åka till min kusin som är 5 år och underhålla honom så hans mamma får lite lung och ro haha;)

Så vad ska ni göra idag?


I morgon ska jag och 2 av mina bästakompisar , Maia och Elli åka skidor i hammaby backen:) ska bli superkul att få göra något sportigt för det är ju faktist ett sportlov och inte ett slappalov!



Den här låten är BRA!

Mika med " Happy ending "



Vi sjunger den här på mina sånglektioner på Base23  Jag hade inte höst talas om den förrut men den är skit bra!!
LYSSNA!

See you<3


RSS 2.0