Eclipse premiär idag

2010-06-30 @ 12:35:05
... och det SUGER FETT ATT JAG SKA VARA BARNVAKT TILL MIN KUSIN IDAG SÅ JAG INTE KAN GÅÅ! stackars stackars mig, just nu är det jättesynd om mig tycker jag faktist:(
Felicia eller Maia, Elli eller någon annan som gillar twilight, om ni inte ska gå nu på premiären så vill jag gärna följa me när ni går, skicka bara ett sms eller skriv en kommentar så kommer jag på något sätt!!
HUR DET NU SKA GÅ TILL?!
Jag saknar alla mina underbaraste bästaste kompisar varje dag nu och jag är jättetrött på att vara fast här på landet och ínte kunna hitta på något med er, suck!
Ni fattar inte hur tråkigt det är när jag inte är med er ni gör typ mitt liv roligt haha , tack för att ni finns:love:

20.35

2010-06-27 @ 20:36:04

Pratade i typ 1 och en halv timme med Clarice på tel i eftermiddags det var super kul, skrattade typ ihjäl mig åt allt skvaller jag inte visste och massa nya roliga saker hade hänt i klassen:love: men mest lekte Clarre dektektiv och försökte lista ut varför jag ville ha "Anonyms" nummer haha;) kul kul, förstår om ni inte fattar någe:D
Nu ska jag titta på Argentina mot Mexico
heja¨heja nu har det redan börjat. Puus!


Höstens mode 2010 Ellos.se

2010-06-27 @ 13:00:19

Det kanske låter konstigt men vet ni vad. Jag längtar faktist till hösten! Sommaren har precis börjat på riktigt och det är ju det här jag har längtat efter hela den mörka vintern och nu när sommaren äntligen kommer då längtar jag till hösten! Det där är asa mysko men nu är det så i alla fall.
Så jag började därför titta runt lite på ellos.se länken syns inte , vet inte varför men dra med pilen efter"på" så är den där :)
Tjuvkikade på Höstensmode, och hittade en jättesöt blommig klänning/ tunika+ en gosig vit halsduk...
vill ha ,vill ha, vill ha!!
Ni får gå in på länken för det går inte att få en blid till bloggen. Titta in vet ja de har super fina höstnyheter!!
puuuuus!!


"efter kalas" sömnig

2010-06-26 @ 14:02:55


"Efter kalas" sömnig idag:tired: så det får bli en snabb sammanfattning om gårdagen.
Vi hade det myysit, plockade blommor till midsommarkransarna spelade kort, hade djupsnack haha;), åt chips och godis och halooomi! gosade med kycklingarna såklart och grillade marchmallows:love:
ci kl 3 somnade jag och Becky i ett väldigt varmt tält till dunka dunka musik hos gannarna , vaknade med huvudvärk och frisyren på ändan kl typ 8 och nu för någon timme sen åkte de.
puus!


Juni 24, 2010

2010-06-24 @ 11:26:26
JA, det har varit fint väder o tyvärr får bloggen ta smällarna lite för det. När bloggade jag senast?? , jag tror det var i måndags hehe, så i tisdags hade Lollo sina kompisar ute så det fick bli jag och kycklingarna, Guud vad de har växt nu , de är fortfarande gulliga och små men nu ser de ut som  fåglar typ fast små, vilket de är men men svårt att förklara, Connie eller violgullan och Kusin Christoffer kallar den ( fast vi är typ helt säkra på att det är en blivande tupp) har nu blivit tamast och min favvorit:)och i tisdags hittade jag också 2 ägg i hönshuset, momor blev överlycklig och de smakade jättegott:love:
Så i morgon är det midsommar vilket familjen firar här på landet med kalas för släkt och vänner:)
mormor o morfar, vår fam, min gudmor och hennas man, Emelies fam. utan emelie:( tyvärr för hon är hos sin mamma, och Becky och Olivias fam. 2 kompisar till mig och Lossan.
jag och Becky får antagligen sova i tält på gräsmattan för alla ska sova över och det blir nog lite trångt annars men mysigt är väl det:love:
hur firar ni midsommar??
Nu är det storstädning som gäller så jag får ta och svara på alla era kommentarer sen:)
puuus

Löss!

2010-06-21 @ 10:52:38
Idag är det softa som gäller;)  Skönt är väl det, Igår upptäckte jag att jag hade små elaka löss vilket inte är så roligt:( så alla som har suttit huvud mot huvud med mig borde nog kolla , det kliar som faan!"! men nu har jag gjort den första behandlingen och nästa är inte förren om en vecka, tur är väl det för lukten från det där medlet är förpestande!! Var uppe tidigt och tvättade ur medlet ur håret och sen gick jag upp och hälsade på connie , den svarta tuffa kycklingen som bajsade på mig igår...uchh, och Barbro så klart eller gullefjun för mormor gillar inte namnet Barbro. Nu har vi ju flyttat ut hit så jag vet inte när jag får möjlighet att ladda upp bilder på de med så snart vi ska in till stan kommer de, i promise:love: Ha en toppendag!puss

taget från internet, liknar en av de bruna kycklingarna.

Barbro in my heart

2010-06-20 @ 15:37:54
Herregud!!mormor har skaffat 5 kycklingar och 3 höns:D kycklingarna har ingen mamma och de behöver värme så vi måste sitta med en eller två kycklingar i knät omsvepta i en gosig handduk och om man klappar de och håller de tätt intill en somnar de:love: tog en bedårande bild på min favorit Barbro en gnallgul liten figur när den sov i mitt knä men jag kan inte ladda upp den här så den kommer senare:puss!

Tjänixxen m3loungurkz ¨xD ;>

2010-06-19 @ 23:44:08

Emelie och Sofie bloggar:
Hej hej;)
kl är nu ci halv 12 och några av er sover antagligen nu. Vi har det jättebra här ,fast att Ebba tyvärr inte är här utan på kollo:( Vi har bl hoppelihoppat med 2 små galna barnrumpor som vill boxas, och det var inte vi så sugna på kanske...
Sen har vi proppat i oss turkisk peppar haha;) ätit good mat och tittat på Kronprinsessans bröllop:D
puss! och vi ses i morgon.:love:


Mysig dag

2010-06-18 @ 17:34:12
Var som sagt hos min kära faster:) Vi planterade lite växter i deras trädgård, kollade deppit ut genom fönstret när det ösregnade...bakade paj och muffins:) bra dag!
Nu har jag packat väskan för det är dags att flytta ut på landet!:D så jäkla skönt det ska bli att äntligen flytta ut, men det är lungt , uppdatering kommer i morgon åker vi in till staden igen för att titta på när kronprinsessan gifter sig;) och sen ska vi på middag hos Emelie och hennes Fam. rooligt, rooligt!



Från love stockholm igår på skeppsbron, helt ärligt ganska tråkigt men glassen var god;)




Körde på midnattsblå idag, vad tycks??:)
Puss och Kraam världens bästa läsare:love:

Är hos faster min

2010-06-18 @ 13:57:14
Är hemma hos min faster med syrran, skriver i eftermiddag:)puss!:love:

LOVE STOCKHOLM 2010

2010-06-17 @ 12:31:34
Mår lite bättre idag men har fortfarande feber!:(  Med en tablett i kroppen ska det dock gå att palta sig ut en liten stund i det fina vädret,jag och Louise ska därför kolla in love stockholm, vet inte vad man ska förvänta sig, är det någon som varit på love stockholm??
Puss och Kram:love:

My new beautiful watch

2010-06-16 @ 18:12:32



min nya älskling från swatch, sticker ut lite från mängden eller hur?? :love:


hoppas bilden duger, webcameran vägrade få i skärpan...
Ni läsare har blivit dåliga på att kommentera vad ni tycker,kommentera gärna, det älskar jag!
xoxo

Har oerhört tråkigt, märks det??

2010-06-16 @ 15:03:11

Det suger skit att jag inte kan vara ute i det fina vädret!
Mamma och syrran är på stan och här sitter jag i min ensamhet och tittar på VM, nu står det 0-1 till Chile :)
De kommer nog snart hem i alla fall och då skulle de ha med sig glass och en tidning till stackars mig :(
så länge får jag fortsätta ta egobilder med webkameran...
so long:love:

Ingen grönan för mig

2010-06-16 @ 13:49:57
Skulle till grönan med syrran idag men vaknade med 38 graders feber efter en helvetes natt, typist mig att bli sjuk när det händer någe kul:(



Sitter här och mummsar i mig en toast med ost och skinka som syster:love: gjorde till mig, och följer VM , Honduras Chile 0-0

U.S.A here i come!

2010-06-15 @ 18:03:55
USA RESAN ÄR BOKAD!
Familjen åker till New York den 25 dec kanske även tillsammans med några av mammas och pappas bästa kompisar och min kompis Ebba, söt som hon är:love:tillsammans med hennes bror Hugo. Där ska jag, ebbi och syrran shoppa loss som tokingar och ha galet kul som alltid;) :love: :love:

Sen om inte Ebba med hennes familj kommer med oss till New York så möter vi de i Miami i alla fall:D Dit kommer hela Miami gänget ( vi som var där förra året)förenas vilket är min familj, Ebbas familj( det är mycket familjer här att hålla reda på hehe), och Emelies familj ,en annan superkompis:), de är Emelies familj som äger  lägenheten i Miami som vi alla bor i( lyckostar de är som har ett hus i Miami, eller hur!?) där firar vi alla nyår tillsammans, solar och badar, shoppar och har det bäst, sen åker vi med bil till ett ställe som vi inte har bestämt , antagligen blir det till andra sidan sydspetsen. Där är vi några dagar bara vi i vår familj, sen åker vi tillbaka till Miami varför vet jag inte men det är bara bra haha;) och sen åker vi tillbaka till New York fast där mellan landar vi bara tror jag... och sen åker vi hem. Hela resan blir 14 dagar.
Synd bara att det är ci 7 månader kvar jag vill dit nuuuuuu!


Miami förra året, (sett fr. v till h)Jag , Ebba och Emelie:love:

Me

2010-06-15 @ 16:23:05
Idag hade storasyrran avslutning och gick ut nian. Avundas henne lite, jag vill också gå ut nu och slippa de jobbiga åren jag har framför mig men men...
Satt i en Väldigt ( med stort V ) trång kyrka inklämd mellan Mamma och pappa och fick lite lätt klaostrofobi:S inte så mysigt.
Så annars var jag och shoppade igår efter håltagningen( som inte alla gör ont när man tar de men som nu gör att mina örsnibbar typ kommer sprängas och dunkar som f**n, suck...) på HM och Lindex efter alla pengar och presentkort jag fick i förgår.
Det fick bli de här söta sakerna



Ring med blomma :HM
Armband 20 smala ringar : HM


Jag köpte också ögonskugga 5 olika sommarfina färger rosa, vit , mörkblå, grön och lila : Viva la Diva, Lindex

Medans jag endå håller på så kommer här dagens outfit



Brunt underlinne, långt : HM
Vit blus: HM
Smycken:HM( se ovan)
leggings: Lindex
Väska, silvrig (bara bandet syns) : affär i Miami
:love:

Pink lady

2010-06-14 @ 17:19:35
Look!




Bildbomb från första dagarna på sommarlovet

2010-06-14 @ 11:01:10

Maia ute på mitt land, antingen är hon påväg ner i vattnet eller påväg upp?! vad tror ni?



Jag tror inte Maia uppskattar den här bilden hehe...



naaww:love:



Kallt var ordet...



Maia



Och vad ser man här... halva jag, Maia , du måste öva på att ta foton:P

Nu hoppar vi till min fördelseda;)



Fick de här underbart söta örhängerna från Ellionor Reed av min kära Syster:love:



Maia söta:love: fick de här jättegulliga pärlörhängerna!


:love:



Vi var ute och plockade syrener:)



Sommarfin till Festen senare på kvällen;)

Sådär det var ett långt inlägg. Nu ska jag möta mamma i globen , gå på Macdo, shoppa lite och sen blir det öronhåltagning:S läskit!
puus

Födelsedagsbarnet skriver på mobilen

2010-06-13 @ 13:45:22
Födelsedag idag:D mer kommer, har inte tillgång till en dator just nu:( men jag kan säga att jag bl fått ta hål i öronen;)

Jag är lyckig att jag har en sån bra kompis som du

2010-06-12 @ 16:47:44
Nu har Maia åkt:(jätte tråkigt men sånt är livet. Vi hade i alla fall det super mysigt fast det dåliga vädret! Låg i varsin soffa med filtar,lyssnade på radio ,spelade vänd 10a hundra gånger minst varav jag vann 5 omgångar hehe;)Och proppade i oss kakor:D ( bilder kommer) i morgon är min födelsedag så det roliga är inte över en:) vad jag ska göra i morgon?? Jaa...vara glad tror jag ,och sen blir det stort släktkalas! Xoxo soppie

Ugly pictures

2010-06-10 @ 11:07:54
Folk lägger upp fula bilder på mig på Facebook! :P

uchh, we dont like that!!


Första dagen på sommarlovet!

2010-06-10 @ 10:20:19
Första dagen på sommarlovet:D
suck on that!!
  • Vaknade kl 9 och segade lite i sängen innan jag gick upp.
  • Sen sa jag hej då till pappsen och satte mig framför tvn och glotittade i typ en timme.
  • Kl 1 ska jag till tandläkaren och sen när jag är tillbaka ci kl 2
  • Då ska jag dega lite till
  • Förbereda mig inför Indras fest, välja kläder smink mm.
  • Festen börjar kl 6 och jag träffar Elli plutten så åker vi dit tillsammans<3
Efter festen kommer pappa och hämter upp mig och Maia och vi åker ut till mitt land:love:

xoxo


Shit, Shit , Shit

2010-06-09 @ 20:23:00
SOMMARLOV! OCH JAG KAN BARA INTE FATTA DET...
Herre min gud ;)
Avslutning som vanligt i kyrkan och sen skulle vi hem till sebbe:D Gud vad kul vi hade det! :love:
Vi hade pickning med super nice mat, sen hoppade vi studdsmatta som tokingar typ halva klassen hehe ( det gick typ sönder lite... ) spelade kubb och ruggby, solade och såklart... HADE VATTENKRIG!! Blev helt dyngsur men det var skitakul:D
Tyvärr var jag dum nog att inte ha med mig en kamera men jag fotade lite med mobilen...



Gulliga Isabella, Laura och Maia



Elli jättefin i sin klänning från fröken söt...



haha, Fabbe flyger högt:D


Söööta, Clarice och Marre<3


( sett fån vänster till höger)
Tuva, Maia , Fabbe lite längre bak och Ella som hopppar högst av alla;)



Vi spelade ruggby och här ger alla sig på Felicia som antagligen har bollen...


studdsmattan igen;)



Min fina outfit( bytte om när vi kom till Sebbe) haha<3
Inte så mycket på mig men men...

Kram på er alla för vi ÄR ju endå faktist världens bästa klass och det här förde oss bara enu närmre varandra:love:

HA VÄRLDENS BÄSTA SOMMAR!









Vad tycks??

2010-06-08 @ 18:00:19
Gillar ni min nya sommar design??
och är det någon som vet hur man får bort den där texten som någon har skrivit i högra hörnet??är patetiskt 
dålig på bloggdesign!

Idag var det sista dagen i skolan med avtackning och hela tjotabalotan;)
Imorgon är det alltså skolavslutning för min del och vi slutar i kyrkan redan kl 9.15, då ska hela klassen hem till Sebbe och typ ha vattenkrig...?! Sen åker jag nog hem och efter det ska jag följa med Maia på hennes rodd träning för att testa om det är något för mig att göra efter sommaren nu när jag har slutat på base23 och bestämmt mig för att inte gå en termin till så har jag 0 aktiviteter och det måste jag ju ändra på! 

Det är bara roliga saker kvar för mig nu, efter skolisen, vatten krig och Rodd ska jag nästa dag förhoppningsvis bli av med natttandställningen!!! sen är det fest hos söta Indra , efter det hämtar Pappa mig och Maia och vi åker ut på mitt land:love: Jag är så glad över att få tillbringa mina första dagar på sommarlovet ute på mitt land liggandes på bryggan och sola och bada ensam med en av mina bästakompisar. Vi kommer ha det BÄST<3
Sen, åker hon på Lördagen:(
MEN...
det är fortfarande kul för mig för på söndagen blir jag en jobbig tonåring haha;) fyller 13 år och vi kommer ha stort släktkalas och en och annan peresent också såklart.

Sommarlovet börjar bra men vi får väl se hur det blir sen. Följ mig på bloggen under sommarn för även om det kanske inte blir superbra uppdatering så lovar jag att det endå blir ett och annat inlägg!


Soliga kramar från mig :love:

Love is in the air

2010-06-07 @ 17:28:45




Nya skor från Tasmaris i Götgatsbacken<3 


Why is the sky so blue??

2010-06-05 @ 17:14:10
Idag har det varit blåsigt men onödigt blå himmel! Tror jag har lyckats få lite färg på kroppen i alla fall:) testade Louise gamla cykel och det var jättesvårt med alla 24 växlarna men kul i nedförs backe haha;) det här får räcka idag för jag skriver på iPhone och det är jobbigt !!! Puss och kram just det jag slog klassens rekord i doodle jump i går 155293 tror jag det var:D

Juni 4, 2010

2010-06-04 @ 17:04:59
Älskar mitt land , älskar mitt land , älskar mitt land!

Nu är det helg efter en bajsdålig och jobbig dag i skolan. Jag trodde flickkören skulle vara borta typ första lektionen men de kom till sista lektionen:tired: jamenar, jättekul för er men lite störande är det när några av sina bästakompisar är mer på sina aktiviteter en i skolan och då skojar jag inte. Sen efter bilden skulle de iväg igen såklart!
Idag hade vi också en pervers mattelärare som hela tiden "hörde fel" otroligt störande och sömntråkigt men endå rättså kul haha:)
När jag kom hem bakade jag kokosbollar som jag inte blandade ordentligt men blev ätliga endå och NU äntligen blir det dags att packa väskan och åka ut till mitt älskade land! Det blir fint väder så jag förväntar mig en super mysig helg på bryggan i bikini;) När jag kommer ut nu ska jag nörda studsmattan sen ska jag äta tacos förhoppnignsvis på utomhus och njuta av den vackra solnedgången<3 ååå vad jag längtar :love:


Snö, vackra snö, jag saknar dig inte ett dugg!!


hehe, ägd

2010-06-03 @ 17:14:40


Gullig bild, skrattar varje gång jag ser den:love:

Dagens- testet

2010-06-03 @ 17:02:56
DAGENS VILL HA: En till tuttifrutti klubba:( haha

DAGENS KLÄDSEL: leggings, kjol från Hm skärp också från Hm, tröja från...Hm och kofta från Hm hehe:blush:

DAGENS FRISYR: ruffsad tofs så man ser ut som en häxa haha;)

DAGENS LÅT: Let it be, alla går rund och nördar den

DAGENS PLANER: Besegra hela värden mohahahaha!!

DAGENS SAKNAD: VATTENKRIG!! det var super varmt men de hade stängt av vattnet så vi inte skulle ha det och om vi hade det skulle vi endå typ blivit religerade såå....

DAGENS DUMMASTE: VATTENKRIG!! vi hade det endå... nää , så dumma var vi faktist inte!

DAGENS MISSLYCKANDE: Felicia när hon skulle kasta en liten boll på Marcus och kastade upp den i taket istället haha:D

DAGENS DROG: GLASS!

DAGENS KÖP: GLASS! och tuttifrutti klubba:)

DAGENS GODIS: Hur många gånger behöver jag skriva tuttifruttiklubba i det här testet egentligen!

DAGENS HUMÖR: Desperat dampunge haha nää men jag har väl varit glad antar jag??

DAGENS CITAT:Hade inget roligt så det får bli det här ( konversation på msn idag) Sofie: men jävla pruttgubbe( till Fabbe ) Fabbe: Mm


DAGENS ROLIGASTE: min galna  frissa , felli och bollen, Maria och jag på musiken( jag var sämst då, sjöng fel hela tiden och maria typ dampade på mig haha, det var så jag fick min galna frisyr) och konversation med fabbe på msn:D

Det var min dag, verkade den roolig??


When I find myself in times of trouble

2010-06-02 @ 18:16:09
hallåjj!
Det gick bra igår tack och lov. Mitt hjärta slog oregelbundet och jag hyperventilerade haha men det gick bra och jag är stolt över mig själv:D, det var inte så många jag trodde fast det var full satt så det lungnade mig kanske lite.
På musiken har vi börjat sjunga"let it be" för vi ska sjunga den på skansen i Augusti och jag älskar den låten så jag blev superglad:love: gick hem och behövde såklart lyssna på youtube och lära mig texten haha:) spelade in när jag sjunger första versen och tänkte visa den för er men den verkar vara för lång:( så tyvärr blir det ingen sång av mig utan av den här tjejen istället.
enyoy



When I find myself in times of trouble, mother Mary comes to me,
speaking words of wisdom, let it be.
And in my hour of darkness she is standing right in front of me,
speaking words of wisdom, let it be.

Let it be, let it be, let it be, let it be.
Whisper words of wisdom, let it be.

And when the broken hearted people living in the world agree,
there will be an answer, let it be.
For though they may be parted there is still a chance that they will see,
there will be an answer. let it be.

Let it be, let it be, .....

And when the night is cloudy, there is still a light, that shines on me,
shine until tomorrow, let it be.
I wake up to the sound of music, mother Mary comes to me,
speaking words of wisdom, let it be.

Let it be, let it be, .....

En nervös kväll

2010-06-01 @ 14:46:50
Heej
är super nervös inför mitt solo ikväll och jag vet seriöst inte varför. Jag har sjungit för större publik en det här, jag ska inte sjunga helt ensam utan med 2 andra, och det är typ endå ingen som bryr sig om jag sjunger lite fel. Men jag känner mig endå jättenervös så alla ni där hemma får verkligen hålla tummarna kl typ kvartöver sju/ halv åtta.
AAAAaaaaa:S nervös, nervös , nervös!


RSS 2.0